Zondag 29 mei – 10:00 – 13:00

AcroYoga verbindt Acrobatiek, Yoga en Thaise Massage. Dat levert vaak indrukwekkende poses op, maar ik geloof dat IEDEREEN kan vliegen. AcroYoga gaat uiteindelijk over vertrouwen, speelsheid en verbondenheid.

Je krijgt in de workshop duidelijke instructies en leert in een veilige en speelse omgeving. Daardoor wordt het loslaten van angst en spanning steeds makkelijker en kan je veel meer dan je denkt!

Workshops kunnen yoga asana’s bevatten, partner yoga, therapeutish vliegen, partner acrobatiek en Thaise massage.

Over Esther Hertog

Esther wordt vaak de Flying AcroYogi genoemd, omdat ze letterlijk de hele wereld over vliegt om te ontdekken, te spelen en AcroYoga les te geven.

Prijs:

Early bird: Schrijf in voor 1 mei en betaal slechts 50 euro (mits directe betaling binnen de 5 werkdagen na inschrijving).

Inschrijving vanaf 1 mei: 55 euro

Voor wie: de workshop is toegankelijk voor iedereen

Registratie

Reserveer snel je plaatsje door online in te schrijven en 50 euro over te schrijven op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘acroyoga + volledige naam’ in te geven.

Je registratie wordt geannuleerd indien de betaling niet gebeurd is binnen 5 werkdagen na online registratie.

Inschrijving is noodzakelijk voor 20 mei 2016. De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Bij onvoldoende deelnemers krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Annulatievoorwaarden

Annulaties zijn enkel toegelaten in geval van ziekte mits voorlegging doktersbriefje of ernstige ziekte van een familielid (ouder, partner, kind, broer of zus). Indien je omwille van andere redenen dan hierboven niet meekan, dan mag je iemand anders zoeken die je plaats zal innemen, maar het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald.