March 23, 2019
14:30 tot 17:30

Pak je rugklachten aan en ontdek in deze workshop het belang van flexibiliteit en stabiliteit. Herprogrammeer je neurologisch systeem met de laatste bevindingen uit de stretchwereld. Leer de geheimen van de ademhaling om tot relaxatie te komen. Er worden je technieken bijgebracht uit yoga en uit stretch-therapie. Bert is de eerste Belg die volgens dit systeem gecertifieerd is. https://stretchtherapy.net/teachers/
Zet de eerste stap naar een gezonde rug en boek jezelf een plekje in deze Rug & Nek Workshop.

Over Bert Peeters:

Bert is een fulltime yogaleraar en stretchtherapiecoach. Hij had zelf een hernia in de onderrug en gebruikte de technieken die in de cursus aan bod komen om hiervan verlost te geraken. Hij brengt zijn gedegen anatomische kennis op een humoristische manier over op zijn studenten.

40,00 € Add to cart

De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Als we onvoldoende inschrijvingen hebben, wordt de workshop geannuleerd en het inschrijvingsgeld terugbetaald.
Bij inschrijving is je registratie definitief en het inschrijvingsgeld kan niet teruggevorderd worden. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, kan je je registratie doorgeven aan iemand anders.