Shiva Nataraja – De kosmische danser

Vrijdag 8 augustus, 19u30 tot 21u30

Weekend! Laat je op sleeptouw nemen door Shiva, de kosmische danser, in deze funky yogales. Shiva Nataraja leert je om al dansend om te gaan met alles wat begint en eindigt, vol vertrouwen en zonder angst. Dans als Shiva en voel je vrij. Carla Rosseels gidst je door een speelse, dynamische yogaflow, doorspekt met groovy muziekjes, betekenisvolle mudra’s, vloeiende asana’s, een vleugje kirtan en een geleide relaxatie aan het eind.

Carla is gepassioneerd door muziek en dans en ze houdt van verhalen en mythologie. Ze is opgeleid als vinyasa flow yoga teacher (Svaha Yoga Amsterdam), woont en werkt als yogateacher-celebrant-schrijver in Nieuw-Zeeland en houdt ervan om mee te deinen op de golven van transformatie en verandering.

Prijs: 25 euro

Registratie

DE WORKSHOP IS VOLZET. JE KAN JE NOG INSCHRIJVEN OP DE RESERVELIJST EN DAN KRIJG JE DONDERDAGNAMIDDAG EEN MAILTJE OF JE AL DAN NIET NOG KAN DEELNEMEN.

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van  FlowingYOGA:  BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘funky vinyasa flow + volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden, je mag wel iemand anders je plaats laten innemen, en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald.

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]