1 november, 2014

Luc Acke komt terug om samen met jullie de derde verjaardag van FlowingYOGA te vieren. We maken er een heerlijk ontspannende ochtend van met het beste van twee werelden: yoga en live muziek.

Vinyasa yoga op live muziek – 9u30-11u00

Start je dag met een vinyasa les op de mooie inspirerende live muziek van Luc Acke. In deze dynamische vinyasa les zullen we ons immuunsysteem een boost geven door te focussen op detox en het stimuleren van circulatie en energie in ons lichaam. De helende klanken van Luc Acke creëren vibraties in je lichaam en breng je geest in ontspanning waardoor je een dieper effect van je practice krijgt.
De les is toegankelijk voor alle niveaus en wordt geleid door Katrien.

Restorative yoga en healing sound – 11u15 – 12u45 VOLZET

Laat je meevoeren door Luc Acke op een ongelooflijk ontspannende en therapeutische ochtend van herstellende yogaposes begeleid door de helende klanken van harmonium en Sanskriet mantra’s.
Restorative yoga is een zeer weldadige maar soms onderschatte stijl van yoga. Met behulp van kussens, dekens, blokjes, … wordt het lichaam volledig ondersteund in een serie van passieve yoga-houdingen die een diepe ontspanning mogelijk maken. Je wordt aangemoedigd om toe te laten in plaats van te doen, waardoor diepgewortelde spanningen kunnen worden losgelaten en balans in lichaam en geest kan worden hersteld.
De helende klanken van het harmonium en Sanskriet mantra’s worden gebruikt om je te begeleiden naar een diep gevoel van rust en vrede en om de energiesystemen in het lichaam te harmoniseren.
Adem, ontspan, absorbeer het klankbad en ervaar pure gelukzaligheid en een diepe verbinding met jezelf.

Draag losse, comfortabele kleding die je warm houdt. Deze sessie is toegankelijk voor yogi’s en yogini’s van alle niveaus, ook voor personen zonder enige yoga-ervaring. Om iedere deelnemer voldoende ruimte te bieden voor de juiste set-up van elke pose, zijn de plaatsen voor deze sessie beperkt.

Minimum rekwisieten per deelnemer: 2 blokken, 1 bolster, 1 deken
Ideaal: 4 blokken, 2 bolsters, 3 dekens, 1 riem, 1 oogkussen
We hebben blokken, bolsters, riemen en dekens in de studio maar als je er zelf thuis hebt, breng die dan mee zodat iedereen voldoende material heeft.

Over Luc

“Luc sings straight from and to the heart. His charismatic voice – a combination of emotional vulnerability and power – and enchanting melodies will carry you to places of soothing stillness and ecstatic joy.”
Dave Stringer

Luc Acke (°1975) volgt als student Germaanse taal- en letterkunde in 1998 zijn eerste lessen Hatha Yoga en is meteen een passie rijker. 10 jaar later ontdekt hij de kracht van Vinyasa en Ashtanga Yoga en verdiept zich meer en meer in de materie, ook bij internationaal vermaarde lesgevers. In juni 2011 voltooit Luc een 500-uur Vinyasa Yoga docentenopleiding bij Patrick Vermeulen en Gösta van Dam van SvahaYoga Amsterdam en opent vervolgens samen met zijn echtgenoot de yogastudio Royal Yoga in Antwerpen. In 2014 zal Luc de opleidingen tot docent Restorative Yoga (Judith Hanson Lasater) en Seven Spiritual Laws of Yoga (Deepak Chopra) voltooien.
Sedert enkele jaren integreert Luc zijn grootste passie, muziek, in zijn leven als yogi. Hij componeert en bewerkt eeuwenoude Sanskriet mantra’s en begeleidt yogalessen live op harmonium en gitaar in binnen- en buitenland. Naast zijn Engelstalige EP WHYDENTITY (2008) heeft hij intussen twee mantra albums op zijn naam staan: BOLO! (2010) en HOME (2013). Zijn Engelstalige album LOVE is in de maak (2014).
Luc werd door het Nederlandse Yoga Magazine in 2013 uitgeroepen tot Yogi van het jaar.
www.lucacke.comwww.royalyoga.be

Prijs:

1 sessie: 20 euro
2 sessies: 35 euro

Je kan enkel nog inschrijven voor vinyasa. De restorative yoga is volzet!

Registratie

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier en dit voor 25 oktober. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘yoga en live muziek + volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]