Vrijdag avond : 25 september, 30 oktober, 27 november en 18 december
20u30 - 22u00

Vrijdagavond 25 september – 30 oktober – 27 november – 18 december

20u30-22u

Restorative Yoga is een zachte en zeer weldadige vorm van yoga. Met behulp van kussens, dekens, blokjes, … wordt het lichaam volledig ondersteund in een serie van passieve yogahoudingen die een diepe ontspanning mogelijk maken. Je wordt aangemoedigd om toe te laten in plaats van te doen, waardoor diepgewortelde spanningen kunnen worden losgelaten en balans in lichaam en geest kan worden hersteld.

In onze huidige maatschappij nemen we te weinig tijd om echt te ontspannen. We leven continu onder stress waardoor meer en meer mensen te maken krijgen met slapeloosheid, vermoeidheid, burn out, depressie, hoge bloeddruk, … Restorative yoga werkt therapeutisch. Je leert opnieuw hoe je je echt kan ontspannen. Deze yogavorm helpt tegen de effecten van chronische stress. Door je wervelkolom passief en ondersteund te laten bewegen in alle richtingen wordt je welzijn bevorderd.

De les is toegankelijk voor iedereen. Je kan voor een of meerdere lessen inschrijven. De lessen staan los van mekaar. Er worden max. 12 deelnemers toegelaten.

Gelieve een klein handdoekje mee te brengen.

Lesgeefster:

Katrien Marent (gecertificeerd relax & renew trainer)

Prijs:

  • 1 sessie: 20 euro
  • Als je in een keer registreert voor meer dan een sessie: 18 euro per sessie

Registratie

Alle sessies zijn volzet. Je kan je wel nog inschrijven op de reservelijst. Gelieve niet te betalen voor de sessies tot je een persoonlijk (geen automatische email) emailtje krijgt dat er een plaats vrijgekomen is.

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier en dit voor 15 september. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘restorative yoga sessie 1 en/of 2 en/of 3 en/of 4 + volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]