12 januari 2019
14:00 - 16:00

Deze twee uur durende workshop biedt een sterke basis voor het beoefenen van een dynamische vorm van yoga zoals EasyFlow, Vinyasa of Ashtanga. We zullen de basiselementen van een dynamische yogales introduceren zoals bandhas, ujjaji breath en traditionele asanas (yogahoudingen) waarbij we aandacht besteden aan hoe je de houding opbouwt, je lichaam houdt in de houding en hoe je je ademhaling gebruikt. Het veilig beoefenen van de houdingen zal benadrukt worden. De workshop zal zowel focussen op de basiselementen van een dynamische yogales als het integreren van de basishoudingen in een rustige flow.

Door deze workshop zullen studenten vertrouwd worden met de basishoudingen en leren wat ze kunnen verwachten van een dynamische yogales in een veilige en open omgeving.

Voor wie?

beginners maar ook studenten die al langer yoga beoefenen zijn welkom om terug te grijpen naar de basis en zo hun yoga te verdiepen

Lesgeefster:

Katrien Marent, 700 uren gecertificeerd vinyasa lesgeefster

Prijs:

30 euro, als je een 10-beurtenkaart koopt of je lid maakt op de dag van de workshop, dan krijg je 5 euro korting op je beurtenkaart of op de eerste maand van je abonnement.

Inschrijving

De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Bij onvoldoende registraties, zal de workshop geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Registratie is pas bevestigd nadat je een email hebt ontvangen met een download link naar je ticket.

30,00 € In winkelmand

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.