15 september 2018
14:00 - 16:00

Deze twee uur durende workshop biedt een sterke basis voor het beoefenen van yoga. We zullen de traditionele asanas (yogahoudingen) introduceren waarbij we aandacht besteden aan hoe je de houding opbouwt, je lichaam houdt in de houding en hoe je je ademhaling gebruikt. Het veilig beoefenen van de houdingen zal benadrukt worden.

De eerste helft van de workshop zal focussen op de basishoudingen, hun naam, fysische uitvoering en doel. Dit zal gebeuren op een interactieve manier waarbij je kan oefenen en vragen stellen. In het tweede deel van de workshop zullen de houdingen geïntegreerd worden in een rustige flow.

Deze workshop is een ideale start om in te stappen in de wekelijkse lessen EasyFlow, Vinyasa, Ashtanga maar ook voor studenten die al langer yoga beoefenen om zich verder te verdiepen in de basishoudingen. Door deze workshop wordt je vertrouwd met de basis houdingen en leer je wat je kan verwachten van een yogales in een veilige en open omgeving. Je leert ook hoe je een houding kan aanpassen zodat je die aanpassingen kan gebruiken in je gewone yogalessen.

Voor wie? beginners maar ook studenten die al langer yoga beoefenen zijn welkom om terug te grijpen naar de basis en zo hun yoga te verdiepen

Wanneer: zaterdag 15 september 2018 14:00 tot 16:00

Prijs: 25 euro

Lesgeefster: Inge Wauters

Inschrijving

De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Bij onvoldoende registraties, zal de workshop geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Registratie is pas bevestigd nadat je een email hebt ontvangen met een download link naar je ticket.

25,00 € In winkelmand

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.