Nathalie

NathalieBlavier1

Als de geest ophoudt van de ene gedachte naar de andere te dwarrelen, wordt het bewustzijn een transparant juweel, genesteld in de pure essentie van zichzelf. – Patanjali

Nathalie was in het verleden altijd op zoek naar ‘iets’, maar niet goed wetende wat dat was, zijn er veel dingen haar pad gekruist.

In 2008 startte ze met een opleiding shiatsu en dit opende vele deuren. Tijdens de 3-jarige opleiding bij het Lifeforce-instituut verdiepte ze zich in deze eeuwenoude massagetechniek en kwam ze voor het eerst in contact met yoga en meditatie. Shiatsu gaf haar voldoening in het helpen van anderen maar voor zichzelf zocht ze naar meer. Want naast het bestuderen van de meridianen en de praktijk van het behandelen, vereiste deze scholing ook het aanscherpen van persoonlijke intuïtie. Hierdoor moest Nathalie dieper in zichzelf graven en ontdekte ze een verlangen naar rust. Dit leidde haar o.a. naar het International Meditation Center in Chiang Mai, Thailand waar ze 2 weken een strikt meditatieschema volgde.

Maar het was dankzij de eerste Ashtanga les, die ze volgde bij FlowingYOGA, dat Nathalie een harmonisch evenwicht vond. Nochtans twijfelde ze eerst om deel te nemen omwille van de intensiviteit van deze yogavorm, maar al gauw bleek dat het net de combinatie van concentratie en lichamelijke inspanning was die haar tot rust bracht. Nathalie was verkocht vanaf het eerste uur.

Naast shiatsu kreeg yoga vanaf die dag een prominente plaats in haar leven en sindsdien brengt ze vele uren door op haar yogamat. Ze volgde workshops bij o.a. Tim Feldman, Sue Billington, Peter Askew en werkte de 40h teacher training van David Swenson af. In 2013 volgde Nathalie succesvol een 200h teacher training in ‘De Yoga Studio’ in Eindhoven.