Silke Dewulf

Silke-Banner-2

Silke ontdekte yoga voor de eerste keer in het najaar van 2010. Ze woonde toen in Boise, Idaho als uitwisselingsstudente, waar haar lokale YMCA pilo-yoga lessen (een combinatie van pilates en yoga) aanbood. Hoewel ze initieel de lessen volgde om ‘calorieën te verbranden’, werd het al snel duidelijk dat yoga veel meer bood dan dat. De lessen brachten haar mentale rust en hielpen haar gezonder omgaan met stress. Tijdens haar uitwisselingsjaar bereikte haar eetstoornis ook een piek. Yoga heeft haar geholpen bewuster te worden van haar negatieve gedachten en vrede te vinden met haar lichaam. Yoga heeft haar ook geholpen om haar perfectionisme los te laten en een meer mindful leven te leiden.

Na haar terugkeer naar België, volgde ze voornamelijk yogalessen online. Hier en daar probeerde ze een aantal studio’s, maar was nooit volledig tevreden van de ervaring. Tot dat ze FlowingYOGA ontdekte in 2015. Ze voelde zich meteen thuis als studente.

Ze was zo gebeten door yoga dat ze in het najaar van 2015 besloot om een maand naar India te trekken om haar Yoga Teacher Training te volgen in Trimurti, een yoga school in Goa.