14 november 2015
14u30 - 17u30

There is no way to happiness. Happiness is the way. En als je dan toch onderweg bent, kun je net zo goed wat Kundalini yoga doen. Flex en stretch je lichaam zodat je bruist van energie, breng jezelf met behulp van speelse ademhalingstechnieken in een happy mood en ervaar hoe meditatie je in een positieve mindset kan brengen. Deze workshop tovert een aanstekelijke glimlach op je gezicht. Open je hart, zeg maar vaarwel tegen negativiteit en enjoy de Flow of Happiness!

Over Goedele Leyssen

Goedele Leyssen – haar spirituele naam is Avtarjot Kaur – ontdekte Kundalini Yoga terwijl ze als Beauty- Wellness- en Gezondheidsjournaliste werkte voor het glossy magazine Feeling. De glow, kracht en vitaliteit van haar 70-jarige yogateacher Gurmukh Kaur Khalsa inspireerden haar om zelf ook een teacher training te gaan volgen. Goedele is een KRI *en IKYTA*-gecertificeerde KY teacher (Aquarian Teacher Level I). Ze is bezig met de Level II opleiding en volgt naast yoga workshops in binnen- en buitenland ook een gespecialiseerde healing & meditatietraining Sat Nam Rasayan. Via Live With Grace wil ze haar lifestyle-expertise en ervaringen met yoga & meditatie met zoveel mogelijk mensen delen. Goedele bracht in april 2014 haar eerste boek uit. ‘Boost. Het handboek voor Lichaam en Geest’ (Uitgeverij Manteau) staat vol eenvoudige yoga-, voedings- en lifestyletips met een positief effect op je levenskwaliteit.

Prijs: € 55

Registratie:

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘The flow of happiness + je volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]