Zaterdag 21 april 2018
14:00-16:00

In de Mysore stijl ga je op eigen tempo door (een deel van) de ashtanga serie. De docent adviseert, assisteert waar nodig en begeleidt je in de houdingen (ook als je een houding niet meer weet). Deze les is een geweldige les om meer verdieping te vinden voor je practice. Wanneer er genoeg kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie is ontwikkeld, reikt de docent meer, dus nieuwe houdingen aan.

In deze workshop maak je kennis met hoe het er in een een Mysore les aan toe gaat gaat en krijg je ook tips en advies over hoe je je practice thuis op een veilige manier verder kan uitbouwen. Je krijgt een basis mee zodat je (indien gewenst) geleidelijk aan kan toewerken naar de dagelijkse beoefening/practice van de Ashtanga yoga.

Voor wie? Ashtanga yoga studenten van alle niveaus (ook als je pas een paar lessen ashtanga gevolgd hebt)

Prijs: 25 euro.

Lesgeefster: Inge Wauters

Inschrijving

De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Bij onvoldoende registraties, zal de workshop geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Registratie is pas bevestigd nadat je een email hebt ontvangen met een download link naar je ticket.

25,00 € In winkelmand

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.