27 januari 2019
14:00 - 15:30

Kom samen met je kind, kleinkind, petekind, … genieten van een leuke les ouder-kind yoga gegeven door Sophie Vitse.

Samen yoga beleven naast elkaar, met, op en onder elkaar!

Ouder & kind yoga is ideaal om tijd met elkaar door te brengen op een leuke en aangename manier. De band met je kind wordt op een speelse manier versterkt. Je leert elkaar op een andere manier kennen en samen te werken. Het is niet alleen heel gezond, maar ook nog eens superleuk om te doen! Bovendien zijn de lessen ouder-kind yoga volledig op kindermaat, waardoor je als ouder even uit je rol van opvoeder kan treden en jouw kind ook eens jouw speelse kant kan tonen.

Ouder-kind yoga is niet enkel voor ouders en hun kind, ook grootouders, tantes & nonkels … zijn welkom.

De workshop is geschikt voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.
Telkens 1 kind per volwassene.

Lesgeefster: Sophie Vitse

Sophie heeft een passie voor beweging en werken met kinderen en volwassenen. Verschillende jaren heeft ze ervaring als docent dans, opvoedster en sociaal-cultureel werkster. Op een reis door India kwam Sophie in contact met yoga. Ze merkte dat door het beoefenen van yoga haar dynamische geest tot rust kon komen en ze ontdekte de vele voordelen die yoga te bieden heeft! Door yoga vindt ze balans in het leven. Sophie volgde de 200h durende Yoga Teacher Training o.l.v. Joachim Meire en de docentenopleiding kinderyoga bij You-Ki en Heppie Zen. Geboeid door de veelzijdigheid van yoga, blijft ze bijleren door het volgen van allerhande lessen en workshops.

De les is in het Nederlands.

Prijs en inschrijving

De workshop is volzet! Je kan je inschrijven op de reservelijst door een mailtje te sturen naar info@flowingyoga.be. Als er een plaatsje vrijkomt, dan wordt je verwittigd. 

30 euro per duo volwassene-kind

Inschrijving op voorhand is noodzakelijk want het aantal deelnemers is beperkt tot 10 duo’s

De workshop gaat door vanaf 5 duo’s. Bij onvoldoende registraties, zal de workshop geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Registratie is pas bevestigd nadat je een email hebt ontvangen met een download link naar je ticket.

Prijs:

30,00 € Lees meer

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.