30 januari 2016
14u00 - 15u30

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

Kom samen met je kind, kleinkind, petekind, … genieten van een leuke les ouder-kind yoga gegeven door Sophie Vitse.

Samen yoga beleven naast elkaar, met, op en onder elkaar!
Ouder & kind yoga is ideaal om tijd met elkaar door te brengen op een leuke en aangename manier. De band met je kind wordt op een speelse manier te versterkt. Je leert elkaar op een andere manier kennen en samen te werken. Het is niet alleen heel gezond, maar ook nog eens superleuk om te doen! Bovendien zijn de lessen ouder-kind yoga volledig op kindermaat, waardoor je als ouder even uit je rol van opvoeder kan treden en jouw kind ook eens jouw speelse kant kan tonen.
Ouder-kind yoga is niet enkel voor ouders en hun kind, ook grootouders, tantes & nonkels … zijn welkom.

Telkens een kind per volwassenen.

Lesgeefster: Sophie Vitse
Sophie heeft een passie voor beweging en werken met kinderen en volwassenen. Verschillende jaren heeft ze ervaring als docent dans, opvoedster en sociaal-cultureel werkster. Op een reis door India kwam Sophie in contact met yoga. Ze merkte dat door het beoefenen van yoga haar dynamische geest tot rust kon komen en ze ontdekte de vele voordelen die yoga te bieden heeft!
Door yoga vindt ze balans in het leven. Sophie volgde de 200h durende Yoga Teacher Training o.l.v. Joachim Meire en de docentenopleiding kinderyoga bij You-Ki en Heppie Zen. Geboeid door de veelzijdigheid van yoga, blijft ze bijleren door het volgen van allerhande lessen en workshops.

Prijs: 30 euro
De les is in het Nederlands.
Inschrijving op voorhand is noodzakelijk want het aantal deelnemers is beperkt.

Registratie:
Je kan enkel registreren via het online registratieformulier en dit voor 15 januari. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘ouder-kind yoga + volledige naam van volwassene’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Inschrijvingsformulier:

Naam volwassene
Naam kind
Leeftijd kind
Email adres
Telefoonnummer