Op zoek naar meer balans in je leven? Goedele Leyssen werkt in deze vier workshops rond zowel mentale als fysieke balans. Basis voor deze workshop is het nieuwe boek van Goedele: Balans. We zetten ‘balans’ om in de praktijk met Kundalini Yoga! Je kunt deze workshops volgen als reeks, maar je bent ook van harte welkom voor afzonderlijke workshops!

1. ONTSNAP AAN JE STRESSMONSTER

6 februari 2016 – 14u30 tot 17u30

Wist je dat je van stress veroudert, dat het ons immuunsysteem verzwakt en dat we er vreselijk vermoeid van kunnen raken? Tijdens deze eerste workshop in een reeks van vier gaan we dieper in op het vernietigende effect van stress op je lichaam en bekijken we hoe je daaraan kunt ontsnappen. De focus ligt op stretching, ademhalingsoefenen en efficiënte relaxtechnieken.

Zowel voor beginners als gevorderden.

2. ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE

19 maart 2016 – 14u30 tot 17u30

Emoties zijn energy in motion. Ze werken als magneten. Ben je bang voor iets, dan trek je dat ook aan. Het zijn onze gedachten die bepalen hoe we ons voelen. Van positieve gedachten word je happy, van negatieve gedachten word je boos, bang of verdrietig. Ze verzwakken je zelfs fysiek (iets dat ik ook demonstreer tijdens deze workshop). Yoga en meditatie helpen ons om onze gedachten en emoties te observeren in plaats ons erin te verliezen. Om beter met onze gevoelens om te gaan waardoor je het leven van de zonnige kant leert zien, ook als de zon een dagje niet schijnt.

Zowel voor beginners als gevorderden.

3. EET JE STRESS WEG

16 april 2016 – 14u30 tot 17u30

Je wordt wat je eet, dus als je een stresskonijn bent, zitten je eetgewoontes daar meestal ook voor iets tussen. Tijdens deze workshop gaan we eerst uitgebreid in op de food-mood connectie en op welke manier voeding je kan helpen om in balans te blijven. Uiteraard is er ook tijd voorzien voor yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie, zodat je helemaal tot rust komt.

Zowel voor beginners als gevorderden.

4. SWEET DREAMS

28 mei 2016 – 14u30 tot 17u30

Hoe haal je het maximum uit de uren dat je in je bed ligt? Deze workshop is jouw fast pass naar dromenland! Je krijgt een aantal verrassende yoga lifestyletips en truckjes mee tegen insomnia en we doen we ook een heleboel toegankelijk Kundalini Yoga oefeningen, ademhalingstechnieken en een meditatie die zowel je lichaam als je geest zullen helpen om na een lange, drukke werkdag helemaal tot rust te komen. Dit is de laatste workshop in een reeks van 4.

Voor beginners en gevorderden.

Over Goedele Leyssen

Goedele Leyssen – haar spirituele naam is Avtarjot Kaur – ontdekte Kundalini Yoga terwijl ze als Beauty- Wellness- en Gezondheidsjournaliste werkte voor het glossy magazine Feeling. De glow, kracht en vitaliteit van haar 70-jarige yogateacher Gurmukh Kaur Khalsa inspireerden haar om zelf ook een teacher training te gaan volgen. Goedele is een KRI *en IKYTA*-gecertificeerde KY teacher (Aquarian Teacher Level I). Ze is bezig met de Level II opleiding en volgt naast yoga workshops in binnen- en buitenland ook een gespecialiseerde healing & meditatietraining Sat Nam Rasayan. Via Live With Grace wil ze haar lifestyle-expertise en ervaringen met yoga & meditatie met zoveel mogelijk mensen delen. Goedele bracht in april 2014 haar eerste boek uit. ‘Boost. Het handboek voor Lichaam en Geest’ (Uitgeverij Manteau) staat vol eenvoudige yoga-, voedings- en lifestyletips met een positief effect op je levenskwaliteit.

Prijs:

55 euro per workshop.

Als je inschrijft voor 4 workshops, dan betaal je 50 euro per workshop

Registratie:

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘workshop balans sessie 1 en/of 2 en/of 3 en/of 4 + je volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]