Zondag 20 september 2015 – 14u tot 16u

Deze twee uur durende workshop biedt een sterke basis voor het beoefenen van yoga. We zullen de traditionele asanas (yogahoudingen) introduceren waarbij we aandacht besteden aan hoe je de houding opbouwt, je lichaam houdt in de houding en hoe je je ademhaling gebruikt.

Voor wie? beginners maar ook studenten die al langer yoga beoefenen zijn welkom om terug te grijpen naar de basis en zo hun yoga te verdiepen

De workshop is in het Engels.

Lesgeefster: Emily

Prijs: 20 euro

Registratie:

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier en dit voor 15 september. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘beginnersworkshop + volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]