16 februari, 16 maart en 27 april 2018
20:30 – 22:00

Restorative Yoga is een zachte en zeer weldadige vorm van yoga. Met behulp van kussens, dekens, blokjes,… wordt het lichaam volledig ondersteund in een serie van passieve yogahoudingen die een diepe ontspanning mogelijk maken. Je wordt aangemoedigd om toe te laten in plaats van te doen, waardoor diepgewortelde spanningen kunnen worden losgelaten en balans in lichaam en geest kan worden hersteld.

In onze huidige maatschappij nemen we te weinig tijd om echt te ontspannen. We leven continu onder stress waardoor meer en meer mensen te maken krijgen met slapeloosheid, vermoeidheid, burn out, depressie, hoge bloeddruk, …  Restorative Yoga werkt therapeutisch. Je leert opnieuw hoe je je echt kan ontspannen. Deze yogavorm helpt tegen de effecten van chronische stress. Door je wervelkolom passief en ondersteund te laten bewegen in alle richtingen wordt je welzijn bevorderd.

De les is toegankelijk voor iedereen. Er worden max. 12 deelnemers toegelaten.

Lesgeefster

Erica Lutes

Prijs

20 euro

Inschrijving

De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Bij onvoldoende registraties, zal de workshop geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Registratie is pas bevestigd nadat je een email hebt ontvangen met een download link naar je ticket.

Je krijgt 10% korting als je voor alle drie de sessies in een keer inschrijft.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.