26 september 2015
14u - 17u

In evenwicht met yoga en vitaliserende voeding

FlowingYOGA en Voeding in Balans slaan de handen in elkaar voor een boeiende namiddag met yoga en een kennismakingsworkshop met raw/superfoods. Het belooft een vitaliserende namiddag te worden! We verwelkomen je met een groene smoothie en werken na de yin yoga sessie die focust op spijsvertering enkele ontbijt-, lunch- en snackideetjes uit. We bereiden onder meer chunkey monkey havermoutpap, quinoasalade, rijstwraps,…

  • De yogales wordt gegeven door Katrien Marent en de voedingsworkshop door Petra Vaes.
  • De inschrijvingen zijn beperkt tot 12 personen.
  • Taal: Nederlands
  • Prijs:  60€ incl. yogales, proevertjes, receptenbundel, thee of water.

2015-03-23 16.31.40quinoa slaatje

Registratie:

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘yoga meets health food+ je volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]