Yoga bij kanker

slide_savasana_madeliefjes

Wat kan je verwachten

Yoga kan je helpen om de neveneffecten van een kankerbehandeling op korte en lange termijn dagelijks beter te hanteren. Het regelmatig beoefenen van yoga kan je ook helpen om terug meer greep te krijgen op je eigen leven, je fysiek en mentaal beter te voelen en terug meer evenwicht en harmonie te ervaren.

In deze les, leer je specifieke yoga tools zoals aangepaste houdingen, ademhalings- en relaxatietechnieken die je kan toepassen als je met kanker werd of wordt geconfronteerd.

Voor wie?

Iedereen die recent of in het verleden te maken kreeg met een kankerdiagnose. Eerdere ervaring met yoga is niet vereist. Als je twijfelt of je kan deelnemen of specifieke vragen hebt kan je steeds contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@flowingyoga.be

Lesgeefster

Inge Wauters: gecertificeerd yogadocente met specialisatie in yoga voor kankerpatiënten. Naast haar passie voor yoga werkt Inge dagelijks met kankerpatiënten in het UZ Gasthuisberg.

Wanneer?

De les gaat om de twee weken door op zaterdagnamiddag van 14:00 tot 15:15u

Eerste les op zaterdag 24/02/2018

Prijs?

De eerste les is een proefles en kost 5 euro. 

Daarna betaal je ofwel losse lessen aan 13 euro per les of je kan een 5-beurtenkaart nemen voor 50 euro. De 5-beurtenkaart is 6 maanden geldig.

Inschrijven op voorhand is niet nodig.

De les is in het Nederlands.