Zondag 12 januari 2014 – 13u30-15u

Wil je graag starten met Mysorestyle maar denk je dat dit alleen voor gevorderde yogi’s is? Of heb je het gevoel dat je de basis van yoga niet helemaal mee hebt?
Deze workshop bekijkt alle basisprincipes die niet alleen in Ashtanga belangrijk zijn maar in elke yogavorm kunnen toegepast worden.
We gaan dieper in op enkele fundamentele hulpmiddelen zoals de ademhaling (ujjayi), de bandha’s, vinyasa en drishti. Ook worden de Suryanamaskara’s (zonnegroeten) grondig uitgespit om zo een fundamentele basis te kunnen leggen voor elke practice.
Dus als je altijd al het gevoel had dat je nog net die basis miste of je wil het nieuwe jaar goed inzetten door een eigen practice op te bouwen in onze Mysorestyle les, schrijf je dan zeker in voor deze workshop!

Prijs:

  • leden van FlowingYOGA: een beurt van je beurtenkaart of maandabonnement + 5 euro
  • niet-leden: 15 euro

Inschrijving is noodzakelijk voor vrijdag 10 januari door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. Workshop gaat door bij min 6 inschrijvingen. Indien onvoldoende inschrijvingen wordt de workshop geannuleerd. Bij annulatie minder dan 48u op voorhand wordt er een beurt van je beurtenkaart of maandabonnement afgehouden en wordt je 5 euro aangerekend.

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]