Breng theorie en praktijk bij mekaar

20-21 februari 2016

Het wordt vaak vergeten dat er meer is dan het maken van een yoga asana van onszelf! Alhoewel Ashtanga Yoga een sterk fysieke practice is, is het geworteld in een yogatraditie dat het betekenis en perspectief geeft. Kom dit weekend naar de workshops van Luke waarbij hij Yoga vanuit de Ashtanga traditie bekijkt en waarbij hij theorie en praktijk combineert. In alle drie de sessies zullen we de achtergrond en de diepere betekenis van de Ashtanga Yoga verkennen en leren we chants uit de bredere yogatraditie.

Dit is een prachtige kans voor yogi(ni)’s van alle niveaus om je yoga practice te verdiepen.

Deze workshops zijn ook geschikt voor wie het Ashtanga Yoga systeem nog niet kent.

 • Workshop 1 – zaterdag 20/02 – 11u-13u – Sorry, workshop 1 is volzet !

  The history of Ashtanga. Exploring in depth the postures of the Primary Series (part 1).

 • Workshop 2 – zaterdag 20/02 – 14u30-16u30

  The philosophical background of Ashtanga. Exploring in depth the postures of the Primary Series (part 2).

 • Workshop 3 – zondag 21/02 – 11u-13u

  What has Patanjali to say to modern yogis? Putting the Yoga Sutras into practise. Developing a ‘Mysore Style’ practise.

Alle drie de sessies combineren asanas, verdieping en chants.

About Luke Jordan

Luke Jordan is een van de weinige leraars die gecertificeerd zijn om Ashtanga Yoga te doceren. Hij beoefent reeds meer dan 15 jaar Ashtanga yoga en reist rond de wereld om er workshops en master classes te doceren. Hij heeft een master in yoga filosofie.

Prijs:

 • 1 sessie 45 euro
 • 2 sessies 70 euro
 • 3 sessies 95 euro

Registratie

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘Luke Jordan workshop + je volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.