Donderdag 15 augustus 2019 9:30-11:15 uur

 

“Life is a balance of holding and letting go”- Rumi

Donderdag 15 augustus, een vrije dag, perfect voor een lange(re) Vinyasa Yogales met wat zomerse vibraties.

Kom en geniet van deze XL Vinyasa Yogales met Joni waarbij we focussen op hartopeners (backbends), opbouwend naar urdhva dhanurasana (brughouding) en al zijn speelse opties. Het openen, versterken en verlengen van de ruggengraat, de borstkas, de zijkanten van ons lichaam. Een oefening in het loslaten met vrije stromen en soms vasthouden om onze geest te versterken, klaar voor nieuwe avonturen en uitdagingen. En natuurlijk een rustgevende savasana met ontspannende muziek en zomerse etherische olie voor wie dat wil. De focus zal liggen op het leren door middel van actie, zorgvuldig gedaan en met ruimte voor vragen, vallen en opstaan.

Als je je verjongd en energiek wilt voelen, klaar voor september, schrijf je dan vandaag nog in voor deze XL Vinyasa Yogaclass.

Voor wie?

Alle niveaus+ yogi(ni)’s: Voor deze lessen moet je vertrouwd zijn met de basisprincipes van yoga asana’s door ongeveer 10 beginnerslessen zoals Easyflow of Ashtanga Basics te hebben gevolgd.

Leraar:

De lessen worden gegeven door Vinyasa en Yin Yogateacher Joni Asselbergs.

Prijs en registratie:

  • Als je een 10-beurtenkaart hebt: 2 beurten
  • Als je een lidmaatschap hebt: één sessie van je lidmaatschap + 11 euro contant te betalen in de studio, 10 euro voor studenten.
  • Als je een drop in class neemt: 22 euro standaard of 20 euro voor studenten.

Betaling gebeurt in de studio op de dag van de workshop (we aanvaarden enkel cash). Inschrijven voor 12 augustus. Als we op 12 augustus nog geen 6 inschrijvingen hebben, wordt de les geannuleerd.

In winkelmand

Registratie is pas bevestigd waneer je een email hebt ontvangen met een link naar je ticket wat je kan downloaden.