29 augustus 2015
14u30 - 17u30

Pijnlijke schouders, een stijve nek, lage rugpijn,… De stress van het dagelijkse leven zet zich overal in ons lichaam vast en vreet energie. Pas op het moment dat je die spanningen los kunt laten, komt er energie vrij die je lichaam kan gebruiken om zichzelf te vernieuwen. Neem tijdens deze Kundalini Yoga workshop tijd om te connecteren met jezelf en ruil je drukke gedachten en al je spanningen in voor rust in je hoofd, een heerlijk ontspannen lichaam en handenvol energie.

Voor wie?

Zowel voor beginners als gevorderden. In het Nederlands.

Over Goedele Leyssen

Goedele Leyssen – haar spirituele naam is Avtarjot Kaur – ontdekte Kundalini Yoga terwijl ze als Beauty- Wellness- en Gezondheidsjournaliste werkte voor het glossy magazine Feeling. De glow, kracht en vitaliteit van haar 70-jarige yogateacher Gurmukh Kaur Khalsa inspireerden haar om zelf ook een teacher training te gaan volgen. Goedele is een KRI *en IKYTA*-gecertificeerde KY teacher (Aquarian Teacher Level I). Ze is bezig met de Level II opleiding en volgt naast yoga workshops in binnen- en buitenland ook een gespecialiseerde healing & meditatietraining Sat Nam Rasayan. Via Live With Grace wil ze haar lifestyle-expertise en ervaringen met yoga & meditatie met zoveel mogelijk mensen delen. Goedele bracht in april 2014 haar eerste boek uit. ‘Boost. Het handboek voor Lichaam en Geest’ (Uitgeverij Manteau) staat vol eenvoudige yoga-, voedings- en lifestyletips met een positief effect op je levenskwaliteit.

Prijs: € 55

Registratie:

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘Relax & renew + je volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.