15 februari 2015

Geniet van een heerlijk ontspannende zondagnamiddag met restorative yoga en live muziek door Luc Acke. Luc komt zijn nieuwe CD ‘LOVE’ de dag na Valentijn voorstellen bij FlowingYOGA.

Restorative yoga op live muziek – 14u30 – 16u00

Laat je meevoeren door Luc Acke op een ongelooflijk ontspannende en therapeutische namiddag van herstellende yogaposes begeleid door de helende klanken van harmonium en Sanskriet mantra’s.
Restorative yoga is een zeer weldadige maar soms onderschatte stijl van yoga. Met behulp van kussens, dekens, blokjes, … wordt het lichaam volledig ondersteund in een serie van passieve yoga-houdingen die een diepe ontspanning mogelijk maken. Je wordt aangemoedigd om toe te laten in plaats van te doen, waardoor diepgewortelde spanningen kunnen worden losgelaten en balans in lichaam en geest kan worden hersteld.
De helende klanken van het harmonium en Sanskriet mantra’s worden gebruikt om je te begeleiden naar een diep gevoel van rust en vrede en om de energiesystemen in het lichaam te harmoniseren.
Adem, ontspan, absorbeer het klankbad en ervaar pure gelukzaligheid en een diepe verbinding met jezelf.

Draag losse, comfortabele kleding die je warm houdt. Deze sessie is toegankelijk voor yogi’s en yogini’s van alle niveaus, ook voor personen zonder enige yoga-ervaring. Om iedere deelnemer voldoende ruimte te bieden voor de juiste set-up van elke pose, zijn de plaatsen voor deze sessie beperkt.

Concert – 16u30 – 17u30

Luc Acke, vooral bekend voor mantraconcerten (kirtan) en voor het live begeleiden van yogasessies in de Belgische en Nederlandse yogacommunity, schreef in de voorbije tien jaar ook een uitgebreide catalogus catchy pop songs en ontroerende ballads bij elkaar. Een selectie van deze songs werden verzameld op LOVE, een conceptalbum met als thema de liefde, dat verscheen in december 2014.

LOVE haalt inspiratie uit de liefde in al haar verschijningen, dus niet alleen het grote geluk, maar ook de onbeantwoorde liefde of zelfs destructieve liefde. Eén ding hebben al deze liefdes gemeen: hun vermogen om de mens te transformeren en sterker te maken. Het resultaat is een 12 tracks tellend pareltje van goed in het oor liggende akoestische popsongs met een ziel. Soms ingetogen, meestal uitbundig, altijd oprecht.

Als voorsmaakje kan je de track “Leaves” nu reeds gratis downloaden op www.lucacke.com

“Luc sings straight from and to the heart. His charismatic voice – a combination of emotional vulnerability and power – and enchanting melodies will carry you to places of soothing stillness and ecstatic joy.” – Dave Stringer

Prijs:

Sessie 1 yoga: 25 euro
Sessie 2 concert: 20 euro
Beide sessies: 35 euro

Registratie

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier en dit voor 7 februari. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘Luc Acke + volledige naam en sessie die je wil volgen’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]