Zaterdag 13 augustus
10:00 - 12:00

Kom in beweging met Ganesha!

In deze speelse mini-workshop vieren we Ganesha, de god met de olifantenkop. Ganesha zet je in beweging, helpt je drempels te nemen en brengt nieuwe mogelijkheden aan. In deze yogales bewegen we onze armen en benen als de slurf van Ganesha en gaan we op zoek naar ons zielsverlangen: de vonk in ons hart, de roep van onze ziel, onze diepste wens. Als we dit zielsverlangen volgen, ontstaat er flow en overwinnen we alle hindernissen op ons pad: dat is Ganesha’s energie, dat is pure Elephant Power! De workshop is doorspekt met groovy muziekjes, swingende mantra’s en betekenisvolle mudra’s. We eindigen met een lange relaxatie en als extraatje krijg je na de les een beknopt 5-stappen-plan om je te helpen om je zielsverlangen waar te maken!

 “Wat je ook denkt of gelooft te kunnen, begin ermee. Handelen heeft magie, gratie en kracht in zich.” ~ Johann Wolfgang von Goethe

Deze workshop is geschikt voor alle niveaus

Lesgeefster: Carla Rosseels

Carla houdt van muziek en dans, is dol op verhalen en mythen en houdt ervan om dieper in de mystieke sferen te duiken door middel van ritueel, gebed en meditatie. Ze volgde een opleiding tot Vinyasa Flow Yoga Teacher (500h, Svaha Yoga Amsterdam), een integrale psychotherapeut en woont en werkt als yogaleraar – celebrant en dansfacilitator in de weelderige groene heuvels van Mangawhai, Nieuw-Zeeland .

“Yoga maakte me fitter en gelukkiger. Het gaf me een gevoel van thuiskomen en bracht me dichter bij het Licht van de Bron. ” ~ Carla Rosseels

Prijs:

  • Vroegboekkorting: indien je inschrijft voor 15 juli, betaal je 35 euro
  • Inschrijving vanaf 15 juli: 38 euro

Inschrijving:

Je kan hier online je ticket kopen. Je inschrijving is enkel bevestigd na online betaling met bancontact via deze website.

Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.