Anita Joachims

Anita is al meer dan 20 jaar een gepassioneerde lange afstandsloopster. Enkele jaren geleden maakte ze kennis met yoga via een demonstratie hangmatyoga. Verbaasd door het dynamische en speelse aspect van hangmatyoga besloot ze een les uit te proberen en al snel volgde een wekelijks bezoek aan de yogastudio. Zonder het te beseffen, zette ze zo haar eerste voorzichtige stappen in de richting van Ashtanga yoga. De meerwaarde van een aandachtige ademhaling leerde ze pas later kennen in Jamaica bij de fantastische Jane Cargill.

Na een tijdje kwam de honger naar meer en via restorative yoga, critical alignment yoga en vinyasa yoga kwam ze terecht in de Ashtanga Basics les bij FlowingYOGA. Yogateacher Aga opende voor haar de deuren naar een veel diepere yogabeleving. Na een inspirerende workshop met David Swenson besloot Anita de Ashtanga yoga docentenopleiding te volgen bij Annemieke van der Zouwen aan de Ashtanga Yoga Academy en aansluitend een workshop met Manju Jois. Intussen volgde ze ook nog een workshop met Petri Räisänen.

De passie voor lopen blijft en de passie voor Ashtanga yoga wordt steeds groter. Anita wil heel graag haar passie met jullie delen!