Inge

Inge’s allereerste kennismaking met yoga dateert uit haar tienertijd. Toen haar hobby intensief turnen combineren met studeren moeilijk vol te houden bleek, leidde haar zoektocht naar een alternatief haar naar een yoga vakantiestage. Dit was een eerste boeiende yoga ervaring maar voorlopig bleef het erbij.

Ongeveer 20 jaar later kreeg yoga wel een vaste plaats in haar leven. Naast een job en een druk gezinsleven was er ook nood aan het inbouwen van momenten van rust, ontspanning en reflectie. Gedurende meerdere jaren was een wekelijkse yogales bij Jacques Gheysen een vaste gewoonte.

Na een tijdje kwam er meer ruimte om yoga dieper te gaan verkennen en te beoefenen.

Ashtanga, Vinyasa en Prana flow yoga gingen tot de favorieten behoren en al snel kon ze de lessen en het effect ervan nog moeilijk missen.

Uit nieuwsgierigheid om zoveel mogelijk te weten te komen over deze yogavormen besliste ze begin 2013 een 200 uur Ashtanga yogadocentenopleiding te gaan volgen aan de Ashtanga Yoga Academy van Annemieke van der Zouwen. Inge blijft continu haar kennis en vaardigheden verdiepen. Zo volgde ze ook nog een teacher training bij Manju Jois een een zwangerschapsyoga opleiding. Ze volgt regelmatig workshops zoals een workshop bij Kino MacGregor.

Inge wil nu heel graag haar enthousiasme over de vele positieve effecten die ze zelf heeft mogen ervaren bij het beoefenen van deze dynamische yogavormen in haar lessen met anderen delen.