Nele Matthys

In 2015 stapte Nele nietsvermoedend haar eerste yogales binnen en dat is ze blijven doen! Nele is altijd een sporter geweest, heeft veel gedanst en gelopen maar ze merkte dat yoga iets heel anders met en voor haar deed.

Haar yogamat is sindsdien haar veilige haven. Een plaats van rust, ontspanning en naar binnen keren. Een plaats waar ze zichzelf beter leert kennen en begrijpen, waar ze experimenteert met haar lichaam en geest. Waar ze op haar grenzen bots, ze verkent, respecteert en verlegt. Op dagen dat ze schittert maar ook (en zeker) op baaldagen is haar yogamat er altijd om evenwicht te brengen.

Ze merkt nog elke dag dat yoga een bijzondere verbinding is tussen lichaam en geest. De goesting om dit door te geven werd niet te weerstaan. In 2018 vervolledigde ze haar 200h durende Yoga Teacher Training o.l.v. Joachim Meire en sindsdien blijft ze het belangrijk vinden om zich bij te scholen en zich te laten inspireren door andere teachers.

In haar lessen wil ze je op een onderbouwde en veilige manier laten kennismaken met de verschillende yogahoudingen en wat yoga voor haar kan betekenen in je dagelijkse leven. Alles om jezelf beter te leren kennen, op en naast de mat.

Nele kijkt ernaar uit jou mee te nemen op dit boeiende pad!