Vragen

Als je de eerste keer naar FlowingYOGA wil komen, kan je hieronder wat veel gestelde vragen terugvinden:

Moet ik me inschrijven om naar een les te komen?

Neen, je kan deelnemen zonder je op voorhand in te schrijven.

Moet ik kiezen voor een vaste les?

Neen, je mag aan elke les deenemen zolang je rekening houd met het niveau van de lessen.

Kan ik een les proberen?

Ja, je kan een les proberen voor 5 euro zonder op voorhand in te schrijven. Zorg wel dat je ongeveer 15 min voor de start van de les in de studio bent. Op die manier is er genoeg tijd voor een korte kennismaking en praktische uitleg.

Welke les is geschikt voor me?

Het is moeilijk te zeggen welke les het beste geschikt is voor je. Je kan hier een beschrijving van de lessen vinden. Je kan een les proberen en achteraf aan de lesgever advies vragen. Als je nog nooit yoga hebt gedaan kan je best starten met een beginners les of les voor alle niveaus. Als je een heel rustige les zoekt die focust op diepe stretch, dan kan je best voor yin yoga kiezen. Als je een iets actievere les wil waarin je rustige diepe stretch met een dynamischer deel combineert, dan kan is yin en yang yoga iets voor jou. In de hatha yoga worden de houdingen los van mekaar beoefend en is er veel aandacht voor ademhaling. Als je een actievere dynamische les voor beginners wilt, dan is  easyflow of ashtanga basics  iets voor jou. Het lesrooster kan je hier vinden.

Hoeveel kost een les?

We hebben verschillende formules. Je kan hier de prijzen vinden. Als je lid wil worden gelieve dan het online inschrijvingsformulier hier in te vullen.

Wat moet ik meebrengen naar de les?

Je kan een yoga mat gebruiken van onze studio. Als je echter voor een langere periode yoga zal beoefenen is het omwille van hygi├źnische redenen beter dat je je eigen mat aanschaft. Draag sport kledij of andere comfortable stretch kleding. Alle lessen zijn op blote voeten. Breng een kleine handdoek mee. Ook raden we aan om geen zware maaltijden te eten 2 uur voor de les.

Bekijk ook onze “Tips voor nieuwe studenten” pagina.