Vrijdag 1 november, 2019 9:30-11:15

 

“When the roots are deep, there’s no reason to fear the wind” – Yoga Pili

De herfst is hier, de bladeren veranderen van kleur en vallen, een seizoen van verandering. Sommige dagen zijn zonnig, andere winderig en koud. Die hete zomer lijkt lang geleden, je hebt september doorstaan met al zijn uitdagingen en misschien kijk je nu al uit naar de gezelligheid van december…. Gelukkig hebben we yoga! Tijd voor een lange(re) XL Vinyasa Yoga les zodat je je evenwichtig, sterk en klaar om te gaan voelt.

Verdiep je yoga-ervaring tijdens deze XL Vinyasa Yoga les met ontspannende meditatie, speelse zonnegroeten om je verankerd te voelen, buikspieroefeningen om sterk te blijven. Langzaam maar zeker bouwen we op naar bujapidasana en astavakrasana en sluiten af met een welverdiende savasana met optioneel een kalmerende hoofd- en nekmassage.  Klinkt goed, toch? De nadruk zal liggen op het leren door middel van actie met extra aandacht voor de piekposes en ruimte voor vallen en opstaan.

Voor wie? Alle niveaus+ yogi(ni)’s: Voor deze lessen moet je vertrouwd zijn met de basisprincipes van yoga asana’s door ongeveer 10 beginnerslessen zoals Easyflow of Ashtanga Basics te hebben gevolgd.

Leraar:

De lessen worden gegeven door Vinyasa en Yin Yogateacher Joni Asselbergs.

Prijs en registratie:

  • Als je een 10-beurtenkaart hebt: 2 beurten
  • Als je een lidmaatschap hebt: één sessie van je lidmaatschap + 11 euro contant te betalen in de studio, 10 euro voor studenten.
  • Als je een drop in class neemt: 22 euro standaard of 20 euro voor studenten.

Betaling gebeurt in de studio de dag van de workshop (vergeet niet dat we enkel cash ontvangen).

Inschrijven voor 27 oktober. Als we op 27 oktober nog geen 6 inschrijvingen hebben, wordt de les geannuleerd.

In winkelmand

Registratie is pas bevestigd waneer je een email hebt ontvangen met een link naar je ticket wat je kan downloaden.