Zondag 30 november, 2014: 14u tot 15u30

Door het beoefenen van zonnegroeten bouw je flexibiliteit en kracht op en wordt je geest rustig. Deze workshop zal je leren om zonnegroeten op een correcte en veilige manier te beoefenen zodat je die vol vertrouwen kan uitvoeren in de les of thuis.

Tijdens de 90-minuten durende workshop zullen de basishoudingen van zonnegroeten (surya namaskara) in detail uitgelegd worden. Er zal speciale aandacht gegeven worden aan het correct opbouwen van de pose en integratie van volgende basishoudingen:

  • Uttanasana (forward fold)
  • Chaturanga Dandasana (four-limbed staff pose)
  • Urdhva Mukha Svanasana (upward-facing dog pose)
  • Adho Mukha Svanasana (downward-facing dog pose)
  • Utkatasana (chair pose)
  • Virabhardasana 1 (warrior 1)

In het eerste deel van de workshop zullen deze poses in detail uitgelegd worden – bespreken van positionering van handen, voeten, armen, benen, gebruik van buikspieren en ademhaling. Je zal iedere pose individueel kunnen beoefenen en vragen kunnen stellen. In het tweede deel van de workshop zullen we de aangeleerde basisprincipes integreren in een vloeiende reeks van verschillende soorten zonnegroeten (surya namaskara A, B en variaties). Je kan je verwachten aan een workshop waarin je de kracht zal ervaren van het coördineren van beweging op het ritme van je ademhaling en dit in een ontspannen en open sfeer.
De workshop is zowel geschikt voor beginners als studenten die al langer yoga beoefenen en willen leren hoe ze veilig deze basishoudingen kunnen beoefenen.

Lerares: Emily Gallagher

Prijs:

20 euro

Registratie

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘workshop zonnegroeten + volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]