9 mei 2015
14u - 17u

Suiker is een drug. Wanneer je een glas frisdrank drinkt, licht je brein op in dezelfde gebieden als bij een alcoholist die een glas gin naar binnen giet. Dit is echt slecht nieuws want suiker maakt je dik, stom en oud (echt!). In deze Kundalini yoga workshop zullen we werken aan het ontgiften van het lichaam en ons brein helpen om de suikergewoontes te doorbreken met yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Daarnaast krijg je ook levenstijltips om los te komen van de drang naar suiker. Daag suikerverslaving.

Voor wie?

Alle niveaus

De workshop zal in het Engels gegeven worden

Prijs:

55 euro

Over Goedele Leyssen

Goedele Leyssen – haar spirituele naam is Avtarjot Kaur – ontdekte Kundalini Yoga terwijl ze als Beauty- Wellness- en Gezondheidsjournaliste werkte voor het glossy magazine Feeling. De glow, kracht en vitaliteit van haar 70-jarige yogateacher Gurmukh Kaur Khalsa inspireerden haar om zelf ook een teacher training te gaan volgen. Goedele is een KRI *en IKYTA*-gecertificeerde KY teacher (Aquarian Teacher Level I). Ze is bezig met de Level II opleiding en volgt naast yoga workshops in binnen- en buitenland ook een gespecialiseerde healing & meditatietraining Sat Nam Rasayan. Via Live With Grace wil ze haar lifestyle-expertise en ervaringen met yoga & meditatie met zoveel mogelijk mensen delen. Goedele bracht in april 2014 haar eerste boek uit. ‘Boost. Het handboek voor Lichaam en Geest’ (Uitgeverij Manteau) staat vol eenvoudige yoga-, voedings- en lifestyletips met een positief effect op je levenskwaliteit.

Registratie: De workshop is volzet. Je kan je enkel inschrijven voor de reservelijst. Indien er een plaatsje vrijkomt, zal je een email krijgen (dit is niet de automatische mail die je krijgt bij inschrijving). Gelieve pas over te schrijven als je een persoonlijke email gekregen hebt dat er een plaatsje vrij is.

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘Kick the sugar habit + je volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]