Zaterdag 25 januari 2020 - 2pm-4pm

In deze workshop besteden we aandacht aan de pijlers van Ashtanga yoga en we beginnen met de basis: de ademhaling en de zonnegroeten. In Ashtanga yoga ademen we op een heel specifieke manier: de Ujjayi ademhaling. Deze manier van ademen helpt ons de aandacht bij het lichaam te houden. Samen leren we de Ujjayi ademhaling aan de hand van de zonnegroeten. We leren ook hoe we de zonnegroeten veilig kunnen uitvoeren, aangepast aan eenieders lichaam. We bespreken hoe we de kracht kunnen opbouwen die nodig is voor een vlotte overgang van chaturanga dandasana (lage plank) naar upward facing dog en bekijken de eerste houdingen uit de eerste serie.

Ben je geïnteresseerd in Ashtanga yoga, heb je altijd al willen weten hoe het nu zit met die rare ademhaling en vraag je je af wat chaturanga dandasana eigenlijk is, dan is deze workshop iets voor jou!

Ashtanga yoga is toegankelijk voor iedereen ­čśŐ

Deze workshop is ook een perfecte basis voor iedereen die met vinyasa yoga wil starten want beide stijlen bouwen op dezelfde fundamenten.

Prijs: 25 euro

Als je een maandabonnement hebt bij FlowingYOGA dan krijg je 10% korting. Als je die dag beslist om een maandabonnement te nemen, dan krijg je de 10% korting terugbetaald. Gelieve de volgende kortings bon te gebruiken voor het afronden van je bestelling: “monthlymember10”

25,00 € In winkelmand

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen een week voor de workshop. Als we onvoldoende inschrijvingen hebben, wordt de workshop geannuleerd en het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Bij inschrijving is je registratie definitief en het inschrijvingsgeld kan niet teruggevorderd worden. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, kan je je registratie doorgeven aan iemand anders.

Registratie is pas bevestigd nadat je een email hebt ontvangen met een link naar een ticket wat je kan downloaden.