26 april 2015
14u tot 16u

Zondag 26 april 2015: 14u tot 16u

Deze twee uur durende workshop biedt een sterke basis voor het beoefenen van yoga. We zullen de traditionele asanas (yogahoudingen) introduceren waarbij we aandacht besteden aan hoe je de houding opbouwt, je lichaam houdt in de houding en hoe je je ademhaling gebruikt. Het eerste deel van de workshop zal focussen op de basishoudingen, hun namen, hun fysische vorm en doel. Dit zal interactief gebeuren waardoor er ruimte is om te experimenteren en vragen te stellen. In het tweede deel van de workshop zullen we de houdingen integreren in een trage flow. Deze workshop zal je vertrouwd maken met basis yogahoudingen en je leren wat je kan verwachten van een yogales, en dit in een veilige en open omgeving. Ook al focust de workshop op beginners, studenten die al langer yoga beoefenen zijn ook welkom om terug te grijpen naar de basis en zo hun yoga te verdiepen.

Lerares: Emily Gallagher

Prijs: 20 euro

Registratie

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘workshop beginners + volledige naam’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.

Registratieformulier

[expand title=”Klik hier voor online inschrijving” rel=”animal-highlander”]

Formulier niet zichtbaar ? Klik hier.

[/expand]