Zaterdag 12 maart – 23 april – 21 mei – 18 juni
Telkens van 14u tot 15u30

Kom samen met je kind, kleinkind, petekind, … genieten van een leuke les ouder-kind yoga gegeven door Sophie Vitse.
Je kunt deze workshops volgen als reeks, maar je bent ook van harte welkom voor afzonderlijke workshops!

Samen yoga beleven naast elkaar, met, op en onder elkaar!

Ouder & kind yoga is ideaal om tijd met elkaar door te brengen op een leuke en aangename manier. De band met je kind wordt op een speelse manier versterkt. Je leert elkaar op een andere manier kennen en samen te werken. Het is niet alleen heel gezond, maar ook nog eens superleuk om te doen! Bovendien zijn de lessen ouder-kind yoga volledig op kindermaat, waardoor je als ouder even uit je rol van opvoeder kan treden en jouw kind ook eens jouw speelse kant kan tonen.

Ouder-kind yoga is niet enkel voor ouders en hun kind, ook grootouders, tantes & nonkels … zijn welkom.

De workshop is geschikt voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

Telkens 1 kind per volwassene.

Lesgeefster: Sophie Vitse

Sophie heeft een passie voor beweging en werken met kinderen en volwassenen. Verschillende jaren heeft ze ervaring als docent dans, opvoedster en sociaal-cultureel werkster. Op een reis door India kwam Sophie in contact met yoga. Ze merkte dat door het beoefenen van yoga haar dynamische geest tot rust kon komen en ze ontdekte de vele voordelen die yoga te bieden heeft!
Door yoga vindt ze balans in het leven. Sophie volgde de 200h durende Yoga Teacher Training o.l.v. Joachim Meire en de docentenopleiding kinderyoga bij You-Ki en Heppie Zen. Geboeid door de veelzijdigheid van yoga, blijft ze bijleren door het volgen van allerhande lessen en workshops.

Prijs:

30 euro per workshop. Indien je inschrijft voor de 4 workshops, dan betaal je 25 euro per workshop

De les is in het Nederlands.

Inschrijving op voorhand is noodzakelijk want het aantal deelnemers is beperkt.

Registratie:

Alle workshops zijn volzet. Je kan je inschrijven op de reservelijst voor de workshop in juni. Je zal een persoonlijk emailtje krijgen als er een plaatsje vrij komt. Dus gelieve niet te betalen tot je dit persoonlijk emailtje krijgt.

Je kan enkel registreren via het online registratieformulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling binnen de 5 werkdagen in de studio of door overschrijving op het rekeningnummer van FlowingYOGA: BE74 7340 3703 4407. Vergeet niet als mededeling ‘ouder-kind yoga + dagen workshop + volledige naam van volwassene’ in te geven. Indien het inschrijvingsgeld niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na inschrijving, dan wordt je registratie geannuleerd.
Inschrijving kan niet geannuleerd worden en het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Als je toch niet kan komen, dan kan je iemand anders je plaats laten innemen.