Zaterdag 16 november 14:00-17:00

Tijdens deze workshop werken we op de spiergroepen van de benen en heupen:  kuiten, hamstrings, heupbuigers,.. We gebruiken het bewezen ST (Stretch Therapie) systeem om spierspanning uit je lichaam te krijgen en je bewegingsvrijheid terug te vergroten. De oefeningen kunnen door iedereen beoefend worden. Of je nu een beetje soepeler wilt worden of een gevorderde yogi bent die graag de split of de brug onder de knie wil krijgen. Stretch therapie zorgt ervoor dat je je doel op een veilige manier bereikt.

Over Bert Peeters:

Bert is een fulltime yogaleraar en stretchtherapiecoach. Hij had zelf een hernia in de onderrug en gebruikte de technieken die in de cursus aan bod komen om hiervan verlost te geraken. Hij brengt zijn gedegen anatomische kennis op een humoristische manier over op zijn studenten. Bert is de eerste Belg die volgens dit systeem gecertifieerd is. https://stretchtherapy.net/teachers/

Registration and Price

Prijs: 40 euro

De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers. Als we onvoldoende inschrijvingen hebben, wordt de workshop geannuleerd en het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Registratie is pas bevestigd nadat je een email hebt ontvangen met een link naar een ticket wat je kan downloaden.

40,00 € In winkelmand

Bij inschrijving is je registratie definitief en het inschrijvingsgeld kan niet teruggevorderd worden. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, kan je je registratie doorgeven aan iemand anders.