Yoga bij kanker

Wat kan je verwachten

Yoga kan je helpen om de neveneffecten van een kankerbehandeling op korte en lange termijn dagelijks beter te hanteren. Het regelmatig beoefenen van yoga kan je ook helpen om terug meer greep te krijgen op je eigen leven, je fysiek en mentaal beter te voelen en terug meer evenwicht en harmonie te ervaren.

In deze les, leer je specifieke yoga tools zoals aangepaste houdingen, ademhalings- en relaxatietechnieken die je kan toepassen als je met kanker werd of wordt geconfronteerd.

Voor wie?

Iedereen die recent of in het verleden te maken kreeg met een kankerdiagnose. Eerdere ervaring met yoga is niet vereist. Gelieve contact op te nemen via info@flowingyoga.be voor je de eerste keer naar de les komt, zodat de lesgeefster maximaal kan rekening houden met je specifieke behoeften.

Lesgeefster

Inge Wauters: gecertificeerd yogadocente met specialisatie in yoga voor kankerpatiënten. Naast haar passie voor yoga werkt Inge dagelijks met kankerpatiënten in het UZ Gasthuisberg.

Wanneer?

De les gaat door op de 2de en 4de zaterdag van de maand telkens van 13:00 tot 14:15u

Prijs?

De eerste les is een proefles en kost 5 euro. 

Daarna betaal je ofwel losse lessen aan 13 euro per les of je kan een 5-beurtenkaart nemen voor 50 euro. De 5-beurtenkaart is 6 maanden geldig.

Inschrijven op voorhand is niet nodig.

De les is in het Nederlands.